Clothing - Shadow Man SS21

Shadow Man SS21

One Wolf jaunā kolekcija “The Shadow Man” Pavasaris-Vasara 2021 ir stāsts par indivīda un mūsdienu sabiedrības ēnu, par to, kas mūsos rada diskomfortu un traucē ierasto mieru, grauj līdz šim atzītās vērtības.​​​​​​ Ēnas simbolisms un metafora spilgti sasaucas ar esošo saspringto situāciju pasaulē. Tā turpinās ietekmēt mūsu ikdienas gaitas un rutīnu, kurā nepārtraukti esam nofokusējušies uz nākotnes plānošanu. 

Clothing - Shadow Man SS21

APSKATĪT SHADOW MAN

Šī ir minimālistiska, askētiska kolekcija ar klasiskā un sportiskā stila elementiem. Tās mērķis ir likt uzsvaru uz klasiska piegriezuma apģērbu, kas apvieno darba un biznesa etiķeti, vienlaikus sniedzot mājas apģērba komfortu. Stilistiski atšķirīgie elementi vienā apģērba modelī simbolizē moderno materiālismu, mūsu centienus turpināt līdzšinējo ikdienas rutīnu, kā arī vienkāršību un atkāpi no straujā mūsdienu dzīves rituma.

Jaunā kolekcija ietver daudzveidīgus unisex tipa apģērba modeļus. Tumšā toņu palete ar pieklusinātām auduma apdrukām mūsu kolekciju padara viegli kombinējamu ar dažāda veida apģērbiem.

one wolf shadow man ss21 showroom

Pandēmijas laikā 2020.gada rudenī "Rīgas Modes Nedēļas" ietvaros One Wolf radoši un neordināri prezentēja savu Pavasaris-Vasara 2021 kolekciju "The Shadow Man".

Modeļi demonstrēja apģērbus mūsu pašu veikala One Wolf Boutique skatlogā. Dzīvā translācija sniedza klientiem iespēju iepazīties ar kolekciju no Laipu ielas trotuāra ar 2 m distanci vai tiešraidē, sekojot līdzi no pašizolācijas savās mājās.

Apskatiet mūsu dzīvo videotranslāciju no modes skates!